Dagens

Dagens gubbe: Jan Malmsjö, skådespelare
Okej, han är jättearg på Persbrandt för hans avhopp från Dramaten. Men att inte ens vilja höra hans namn och sätta upp fingarna i kors och fräsa när namnet nämns? Väx upp Janne.

Dagens hjälte: Mats-Eric Nilsson, journalist och författare
Han har skrivit boken "Den hemlige kocken" som handlar om matfusk, det vill säga all skit som producenterna stoppar i mat i form av glutamat och stabeliseringsmedel. Totaldissade julskinka, köttbullar och pepparkakor i tv igår. 

Dagens glädje: Discogympagruppen
På Södermalm finns det en discogympagrupp. Det är ett gäng vänner som ville träna på ett roligt sätt. Nu ses de en gång i veckan iklädda glammiga och galna discokläder (tänk 80-tal) och discodansar. Lite situps och annat blir det visst också. 

Dagens chock: Hyror på andrahandsettor i Stockholm
Det är så jävla sjuka hyror. Eller vad sägs om en etta på cirka 20 kvadrat för 10 000 kronor? Jag vill ringa upp de människorna och fråga "Hur tänker du nu?" Och upplysa dem om att det är olagligt att ta ut överhyra. 
Som sökande efter lägenhet får man välja mellan att vara pank i innerstaden eller ha mer pengar i plånboken men mindre tid på grund av lång pendling. Jag saknar Malmö och min lägenhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0