Lite relationsanarki kanske?

Jag kan bli så jäkla lycklig av tänkande utanför de givna mallarna. Här har ni två underbara exempel på det som jag upptäckte idag. 

www.struktur.se
www.andie.se

Minneslucka

Hehe.
Gick precis bort till vårt våningsplans skrivare. Där träffade jag på en kollega från en annan avdelning som jag pratat med ett par gånger. Följande konversation utspelade sig:
Han - Sågs inte vi ute i helgen?
Jag - Eh, nej det tror jag inte. ( Men jag hade en svag känsla av jo, kanske men var, när hur...)
Han - Var inte du på Spy bar?
Jag - Hehe, joooo. 
Han -Ja, vi sågs där men vi pratade bara lite kort.
Jag - Jaha....
Han - Du var kanske ganska glad, haha.
Jag - Hehe, ja ganska. Men nu när du säger det så minns jag att vi hälsade.
Han - Ja, det var rätt kort för du var ganska upptagen av en hel hög uppvaktande kavaljerer med sydländskt utssende.
Jag - Hehe, ja, jo. 

Just det ja. Tur att man har kollegor som kan påminna om vad man hade för sig i helgen. Nu minns jag den snygga, mörka killen som jag pratade med. Tills backslickkillen blev sotis och drog med mig till baren. 

Rädda mig från träsket!


Statistik över helgen: 
Glas alkohol: 15
Bakfyllor: 2
Bootycalls: 2
Bakfyllemys: 1
Patetiskt ex: 1
Patetisk upptagen kille: 1
Chat med internetkille: 1
Dejt med tråkiga killen: 1


Redan i torsdags började jag värma upp inför helgen. Då dracks det öl på en pub med en lundabekant som var här över dagen. Jag testade bland annat ölen Red seal. Den var verkligen röd, ungefär som hallonsoda. 

På fredagen skulle jag och partyvänninan M ta en drink på en bar vid Hornstull. Men efter en drink tyckte vi att en bar/klubb vid Mariatorget var väldigt lockande så vi fortsatte drinkandet där. 
Där i baren stod en slibbig latinokille som jag hade en kort romans med förra vintern när jag fortfarande bodde i Skåne. Efter en obehaglig upplevelse hemma hos honom dumpade jag honom ganska rejält. 
Nu började vi prata igen, först sa vi bara hej och sedan kom han fram till mig. 
- Vad heter du, frågade han
- Det vet du mycket väl, svarade jag.
- Jo, men jag var inte säker men nu när jag hör dig prata så vet jag, sa han. 
Vi småpratade en liten stund och sedan skulle han gå.
- Är det någon idé att jag ringer dig, undrade han.
- Nej, sa jag och då gick han. 

Nya tag togs på lördagen då det i kronologisk ordning blev inflyttningsfest, Kulturhusets terass och Spybar. Efter festen tillbringades kvällen med M och två amerikanska killar som hon nyligen lärt känna samt deras svenska backslickkompis. 
Amerikanarna var supertrevliga och försåg mig och M med drinkar hela kvällen. Backslickkompisen var lite avvaktande tills vi satte oss i taxi från Kulturhuset till Spybar då jag fick sitta i hans knä. Efter det var han väldigt kärvänlig trots att han har flickvän vilket jag såklart påpekade.
- Men vi har ett väldigt öppet förhållande och tillåter varandra att vara med andra, berättade han. 
Mmm. Säkert. Synd att jag inte vill vara med dig då. 
När jag kom hem vid femsnåret kollade jag mobilen. Både kollegan och min lilla lundastudentpojke (som är i Sthlm nu) hade ringt. 
Kuriosa: Det var såklart kö när vi kom till Spybar vid halv tre. M sa till vakten att vi kom från finska ambassaden. Det var en bra dörröppnare och reducerat inträde fick vi också. 

Igår blev det ännu ett bakfyllemys hos Söderkillen. Vi såg film och den här gången bjöd han i alla fall på glass. Det tar sig. Nu är det måndag och jag längtar redan till nästa helg. För då ska jag äntligen ner till Skåne igen. Saknar er så älskade vänner! Och jag behöver verkligen en lugn helg. 


Det sorgliga singellivet

Uppmaning till alla stadgade vänner- BLI INTE SINGLAR. Det suger.

Igår hade jag en väldigt sorglig singelupplevelse. Jag hade precis bäddat ner mig i sängen vid halv tolv, vilket är en tidig läggdags för mig. Då ringer min kollega som jag vid två tidigare tillfällen haft nattliga träffar med. Han vill komma hem till mig och sova. Javisst får du sova här men något sex blir det inte tal om förklarar jag. 

Han tar på studs en taxi hem till mig. Han luktade öl och kysser som en kratta. Jag vill bara skratta honom rakt in i munnen. Och han vill såklart ha sex.
- Nej, jag har ingen lust, säger jag.
- Men kom igen, varför inte, frågar han.
- Därför att jag vill inte, svarar jag.
- Men jag är ju sugen, trugar han.
- Jaha, det skiter jag i, förtydligar jag.

Tror ni att han gav upp efter det?
Nej.
Jag var tvungen att demonstrativt vända ryggen till. Sedan somnade han. Och snarkade. Och det var trångt och svettigt och precis när jag är på väg att somna får jag en armbåge i huvudet.
Jag vet inte vem som var mest patetisk av oss två- han som så gärna ville ha sex eller jag som så gärna ville ha lite närhet.

Troslös

Idag har jag gått omkring i kjol utan trosor under nästan hela dagen. Ojoj, vad skönt det fläktar utan trosor.
Jag önskar verkligen att det var så porrigt som det låter. Men anledningen är något så osexigt som svamp.
Och eftersom jag inte kan gå omkring utan trosor och klia mig i skrevet på jobbet var jag tvungen att sjukskriva mig.
Under dagen har jag roat mig med internetdejting. Jag har inte varit så aktiv på den fronten på sistone men nu är det lite skoj igen. Fast jag har upptäckt att utbudet är inte så stort som jag trodde för nu börjar vissa personer höra av sig en andra gång. Och det trots att jag dissat dem tidigare. Sorgligt.


Här blir inga barn gjorda

Antalet gånger jag idag på jobbet har:

Kollat mailen: 5
Kollat bloggen: 4
Kollat andra bloggar: 3
Kollat facebook: 2
Undrat över meningen med livet: 2
Stört mig på Harry Potter: 3
Gått till kaffeautomaten: 2
Gått till ICA: 1
Suckat så djupt att min ordentliga kollega tittat undrande på mig: 2
Ringt viktigt samtal: 0
Omorganiserat mina papper: 2
Gäspat och kollat på klockan: Oräkneliga

Nu vill jag gå hem. 

Hetsäta frukt

Jävla skitväder. 
Det regnar och luktar höst. Det luktar ångest på alla sätt. 
Var ska jag bo?
Vad ska jag göra? 
Idag kom kvinnan som är personalansvarig tillbaka och skickade ut ett mail där hon skrev att hennes första prioritet är att undersöka hur många av oss hoppfulla sommarvikarier som kan få vara kvar. 
Jag önskar att jag hade minst 1000 tummar att hålla. 

Igår hade jag och Söderkillen bakfyllemys. Innan hade han deklarerat att vi måste hetsäta något till filmen. Och jag tänkte fett och socker. Choklad, lösgodis, popcorn, nötter. Men han hade köpt frukt. Melon, vindruvor, plommon. 
Man kan varken hetsäta eller bakfylleäta frukt. Men vi drack i alla fall varsin gin och tonic till frukten. 

Helgen har annars inneburit mycket alkohol och många fd lundabor. I fredags drack jag och singelvänninan M vin på Mose backe. Där träffade vi på tre fd lundabor och innan jag hann blinka var klockan halv tolv och jag hade druckit tre glas vin på tom mage. 
I lördags gjorde jag, M och lundaättlingen Å en utflykt till en sjö där vi solade bland barnfamiljer, hundar och gäss. På kvällen blev det grillfest som Å:s bror ordnat. Fler gamla lundabor och fler drinkar. Kvällen avslutades i väldigt onyktert tillstånd på Chinateatern. 
Om det inte var så att jag ska på fest nästa lördag hade man kunnat överväga en vit helg. 


Ett ligg ger flera


I en artikel i Aftonbladet igår presenterades en forskningsrapport. Forskarna (en sociologiforskare och en matematiker) hade kommit fram till att om man får ett ragg på krogen en lördag är chansen större att man även får ragg lördagen därefter. 
Alltså, om man får ligga så är chansen större att man får ligga igen. 
Fantastiskt!
Det är alltså inte mitt fel att jag ligger mycket. Jag kan skylla på någon slags naturlag. 

http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,1122533,00.html

Idag läste jag Expressen. Där beskrevs en annan studie som visade att om man hade sex ofta såg man yngre ut. Aha, tänkte jag. Det är därför många tror att jag är minst fem år yngre än vad jag är. 
Men resultaten gällde bara de som lever i stabila förhållanden och har sex ungefär tre gånger i veckan. Vi andra, singlarna som har tillfälliga förbindelser, riskerar istället att bli slitna och stressade. 

Jag ska hålla mig till Aftonbladet i fortsättningen. 

Kraschlandar igen

Sådärja. Nu har jag magplaskat igen. 
Söderkillen är precis som sina föregångare skalman, soldaten, masken och polisen. Han är bara lite mer sofistikerad. Jag visste det från början men jag valde att blunda. Men nu har jag öppnat ögonen och det gör ont att se. 

Saker som gör mig smått illamående idag

1. Runar Sörgaard. Denna flinande, blonderade frikyrkopastor som trots att han är så läskig har fått ihop det med Tilde de Paula. Hela Sverige undrar vad hon ser hos honom. Snart måste hon tala ut i någon kvällsblaska innan vi dör av vånda och nyfikenhet. 

2. Tapeter. I synnerhet tapeter med bård eller bara alla galna, vidriga mönster som finns. Och mattor, vad ska man med dem till? De bara samlar damm och skit och katterna kräks på dem så man måste torka, tvätta och hålla på. 

3. Crocks, Clogs, Clofs eller vad nu de FÖRFÄRLIGT fula Foppa plasttofflorna heter. Ja, jag har hört att de är väldigt bekväma. Men varför måste de vara så fula? Varför vill någon ha Kalle Anka fötter i bjärta färger? Jag som precis var så glad över att Ughstövlarna (eller vad de nu heter) försvunnit. Då kommer en annan uglysko och gör mig illamående. 



Inte vis i Visby

I helgen har jag gjort Gotland. Eller snarare Visby. Ön besöktes med vän plus hennes sambo. En annan singeltjej skulle följt med men hoppade av i sista minuten. Det gjorde att helgen blev lite annorlunda än jag tänkt mig. Jag som trodde att det skulle bli en lugn helg. Så fel jag hade. 

Lagom till att båten avgick från Nynäshamn i fredagskväll försvann alla moln och solen kom fram. Det kunde inte ha börjat bättre. Efter tidig frukost på vandrarhemmet utanför Visby tog vi bussen in till stan med den galna kvinnliga  busschaffören i rosa cowboyhatt. 
- Finns det några barn på bussen, frågade chaffisen.
Det fanns ingen under 15 med på turen men min vän räckte upp handen och då fick vi lyssna på Pippisången och "Klappa händerna när du är riktigt glad". 
Ja, vi både klappade händerna och slog på knäna. 
Sedan blev det tur kring ringmuren, strand och bad. Jag konstaterade att det var hur fint som helst i Visby.
- Man skulle kanske försöka hitta en man som har hus här, sa jag. Ibland ska man passa sig för vad man önskar. Jag återkommer till det.

På kvällen drack vi rosévin på vandrarhemmet och tog sen bussen in till stan för att äta middag. Bredvid oss på restaurangen satt tre män i 30-års åldern. Den ena hade feta Dior solbrillor på sig. En annan somnade efter pizzan var uppäten. 
De andra bad om ursäkt för sin trötta kompis och sa att de festat hårt de senaste dagarna. 
- Ja, han ser lite sliten ut, sa jag om den sovande mannen. 
- Hur gammal tror du att han är frågade kompisarna.
- 38, drog jag till med. 
Kompisarna asgarvade. Den sovande mannen var 31 år. Sedan ville personalen kasta ut männen så de gav sin sovande kompis några lavetter så  han vaknade och sen drog de vidare. 

Och vi drog vidare till Gutekällaren. Drinkar dracks och dansgolvet prövades. Sedan behövde min vän och hennes sambo besöka toaletten. Och innan de kom tillbaka hann jag bli upphånglad. Av en 25-årig gotlänning med dreads och piercing under underläppen. Efter det hängde han och hans 19-åriga kusin med oss resten av kvällen. 
När Gute stängde hade gotlänningen lämpligt nog en bil som han skjutsade oss i. 
Vi fick reda på att han inte drack alkohol, inte nyttjade tobak, inte åt kött. Jag upplyste glatt honom att jag haft en snus inne när han kysste mig. 
När vi kom till vandrarhemmet parkerade han bilen. Och där stod den till dagen efter. 
Dagen efter var verkligen dagen efter. Vem är han? Vad gör han här? Kan han gå nu? Fan vad jag har ont i huvudet och ångest.
Jag skyller det hela på tjejen som inte följde med. Hade hon varit där hade jag inte varit ensam när de andra gått på toa. Hade hon varit där hade jag inte haft ett eget rum. 
Hade hon varit där hade jag kanske åtminstone kommit ihåg killens namn. 

Varje månad- samma sak

Jag blir lika förvånad varje gång. 
Två nätter i rad har jag drömt konstiga drömmar. I går bråkade Angelina Jolie och Katie Holmes om vem som skulle vara min bästis. I natt drömde jag att jag satt fast i en hiss som vände på sig så att dörrarna var uppåt. 
I dag har jag bara velat gå hem och dra täcket över huvudet, jag trodde att det var regnets fel. 
Nu har jag precis ätit två olika sorters kakor, ett antal cashewnötter med chokladöverdrag och säkert en halv påse Polly. 
Först tänkte jag att det var en tidig höstdeppighet. 
Sedan kom jag på det.
Det är pms såklart. 


Måste älta lite

Ursäkta men jag måste vara sådär hemskt tjejig och älta lite nu. 

Jag träffade Söderkillen i lördags, hemma hos honom vid halv tolvtiden. Eftersom han jobbar helt sjukt mycket blev det så sent. Rött vin dracks, mörk choklad åts, värmeljus lyste. Hur romantiskt som helst. 
Han sa fina saker. Hela hans väsen utstrålar (min helt subjektiva bedömning) att han tycker om mig och bryr sig om mig. 
Jag sov över och på morgonen skildes vi åt på gatan, han skulle jobba och jag skulle bruncha. Då pussade han mig på munnen och sa typ:
- Ojdå, offentligt pussande. 
Ja, ojojoj, någon kan ju tro att vi dejtar tänkte jag. 
Senare på kvällen läste jag de mail som han skrivit till mig. Där det klart och tydligt står att han inte vill dejta och inte ha ett förhållande. 
Och då undrar jag hur länge jag kan lura mig själv den här gången. Jag tänker på skalman, soldaten, masken och polisen. Sen vill jag bara dunka huvudet i väggen riktigt jävla hårt. 

Guldskor på vift

Kan meddela att guldskorna luftades för första gången i lördags. Och vilken luft de fick! Först drack vi drinkar på Grand hotell. Drinkarna kostade 130 kronor styck men var väldigt goda och nötter och chips ingick. Samt servetter under glasen och på damernas fanns ett sminkrum med divan. 
Sedan fick guldskorna dansa på Café Opera. Vilket ställe, har aldrig sett så många män med desperation i blicken. Jag fick ett halvt glas vitt (som tur var) vin i håret  men var ganska glad ändå. 
Sedan blev jag och partyvännen medbjudna på en åktur i en Hummer. Av ett gäng hockeyspelare samt deras vän elektrikern. Vi tackade dock nej till efterfest i Hägerstensåsen. Guldskor passar inte på efterfest i Hägerstensåsen. 


Måndagsfunderingar

När ska sommaren komma tillbaka?

Behöver jag egentligen köpa en extra säng? Är det någon som tänker komma och hälsa på?

Vad exakt är glamourmodell för något? Vad är skillnaden mot vanlig modell? (Bingo Rimérs fru, Angelica Rimér är tydligen glamourmodell...)

Varför får jag tvillingfinnar? En på varje tinning, en på varsin sida av näsan, en på varsin käksida. 

Varför är jag så intresserad av Söderkillen? 



Jag och Daddy Yankee

Enligt www.celebmatch.com passar jag finfint ihop med reggaetonstjärnan Daddy Yankee. Baserat på den otroligt vetenskapliga undersökningen (du knappar in ditt födelsedatum) matchar jag och Daddy till 96 %.  
Känslomässigt matchar vi 100 % och fysiskt till 99 %. 
Hepp, kom och skaka rumpan med mig ikväll Mr Yankee. 
(Att jag hade 98 % matchning med Nick Lachey, Jessica Simpsons exman, väljer jag att ignorera)

Olämplig flört

Efter jobbet idag gick jag till SESAM. Det är där man testar om man har någon sexuellt överförbar sjukdom. (Vad kliniskt det lät men könssjukdom låter bara så äckligt) Äntligen skulle jag testa mig så jag slipper ert tjat och ni slipper oroa er. Sen ska jag vara en duktig flicka och alltid använda kondom.
När jag kommer upp på tredje våningen som mottagningen ligger på sitter det en lapp på dörren.
FULLT, vi tar inte emot fler idag.
När jag står där och suckar kommer det ut en kille och vi får ta hissen ner tillsammans. Han börjar prata med mig, om allt möjligt. Han berättar att han är frånskild, träffade en elak tjej efter det och ska nu flytta till Brasilien.
När vi kommer ut ska vi åt samma håll och han fortsätter med att fråga vem jag är, var jag kommer ifrån, hur jag trivs i Stockholm.
Han ler mot mig och går ganska nära.
Han flörtar med mig.
Han flörtar med en tjej som han träffar utanför könssjukdomsmottagningen. Jag tycker att det är okej att flörta på de flesta platser men kan ni tänka er hur det skulle bli om han och jag hade blivit ett par.
- Hur träffades ni då?
- Jo, jag var på väg in på Sesam för att kolla om jag hade klamydia eller HIV och han var på väg ut. Efter att vi båda testat negativt blev vi ihop.

Dumpar duktigt

På två dagar har jag dumpat lika många av mina nätdejter. Jag har blivit riktigt duktig på att dumpa. Det är inte så svårt när man har vant sig. Om man inte har träffats alltför många gånger är det ännu enklare, då skickar jag bara ett snällt sms. Typ "Du är jättetrevlig men jag känner inte att vi klickar/ att vi skulle funka/ att jag gillar dig på det sättet. Jag tycker inte att det är lönt att vi ses mer, är slöseri med bådas tid. Hoppas du hittar vad du söker efter. Kram" 
Inte svårt alls.
Den tråkige är dock kvar, han måste jag nog dumpa face to face med tanke på att vi träffats mer och längre. 
Men ni kan andas ut, idrottaren är borta. Och dumpningen tog han i alla fall som en man. 

För liten stad

Stockholm är för litet för att dejta i. Här är några bevis, baserade på egna högst vetenskapliga erfarenheter.

1. Första helgen efter att jag flyttat hit var jag ute på en bar på Götgatan. Där träffade jag och flörtade vilt med Söderkillen samtidigt som jag såg en kille som var en av mina nätflörter. Som jag vid det tillfället inte hade dejtat ännu.

2. När jag var på Trädgården i lördags var även "samma tid och samma plats" killen där.

3. Idag var jag hos frisören och sedan skulle jag gå till Zara vid Stureplan (frisören ligger i närheten) och inhandla billig reatopp till helgen. När jag går längs Kungsgatan mot Stureplan ser jag en nacke som jag hade min hand runt i söndags. Söderkillen gick där i sin tjusiga kostym med sin lika fräsiga kollega.
Jag förföljde dem med ett skenande hjärta och funderade på om jag skulle hälsa. Då stannade de upp och jag gick förbi. Och in på Nilsons.
Jag kom ut med ett par nya partyskor. De kostade 900 kronor. På rea.

Jag saknar Malmö

Jag saknar Malmö

Love is wicked

Det här är högst opassande. Jag har massor att göra på jobbet och har inte tid att vara distraherad. Jag ska till och med gå tidigare för att hinna till frisören idag och jag vill vara effektiv tills dess. 
Men innan jag ringer det där jätteviktiga samtalet och läser igenom de där dokumenten som jag måste sätta mig in i måste jag bara kolla min mail en gång till. 
Sen måste jag bara kolla på mobilen en gång till fast den ligger precis framför mig på mitt skrivbord. Jag borde se om jag får ett sms men jag kan ju missa det eftersom jag lyssnar på hög musik i min iPod. 
Och innan jag tar itu med jobbet bara måste jag lyssna på "Love is wicked" en gång till. Eller kanske två.

Krasch, boom, bang

Fan fan fan. FAN. 
Det är ju såhär det ska kännas. Jag hade glömt det ett kort tag men nu vet jag igen. 
Det var helt underbart med Söderkillen igår. Jag har inte hittat en enda nackdel med honom.  Han är smart och har två morgontidningar. Han är seriös med sitt jobb och sina studier. Han har en fin och städad lägenhet på Söder. Han är snygg och vältränad. Han kysser bra, är ömsint och gillar att hålla om mig när vi sover. 
Jag känner redan hur jag faller. 


Gasar förbi rödljusen

Ikväll ska jag träffa en kille, vi kan kalla honom Söderkillen. Nej, det är ingen dejt för han dejtar inte. Det här är egentligen en lång historia men han har på något sätt övertalat mig att träffa honom fast han "inte vill ha något föhållande" och jag egentligen inte är intresserad av att ha en ickerelation med någon jag gillar. Då kunde jag fortsatt träffa polisen.
Men nu ignorerar jag alla varningsskyltar och gasar förbi alla rödljus och träffar Söderkillen ändå.
Kan nån dra i handbromsen åt mig?

RSS 2.0