Lovelyn på Liljeholmen

För övrigt beror de senaste dagarnas bloggtorka på att jag inte hunnit öppna laptopen. Jag har haft mycket på jobbet och flyttat. Först hjälpte jag M att flytta och sedan flyttade jag mig själv hem till Frun och hennes lillasyster på Liljeholmen. Nu är vi sambos igen. Förutom att vi knappt får plats med alla kläder och skor så känns det bra. Som gamla goda tider när vi bodde ihop i Malmö och levde glada singelliv. Varför ändrade vi det vinnande konceptet?

Om du inte har vin hemma blir det inget

Kollegan är jättegullig. Fin, stabil, snäll och allt det där. Men han är tråkig. Det går inte att komma runt det. Han är inte snabb i tanken och skämtsam på det där sättet som jag verkligen gillar.
Jag försöker ignorera det och bara njuta av att det är mysigt att hångla, ha sex och äta frukost ihop. Men när jag känner att jag måste vara berusad för att tycka det är roligt att umgås med honom så är något fel.

Har ni hört att...

Tänk vad två glas rött och sex med Ekorren/Kollegan kan göra mot sömnbrist. Sov som en bebis efter detta och mår otroligt mycket bättre i dag. Att sexet satte i gång mensen och jag blodade ner hans nytvättade, vita lakan var kanske mindre kul. 
Jag utlovade middag och vin som kompensation för snuskiga lakan och för att han hjälpte mig med första flyttlasset till Liljeholmen i går. 

När jag klädde på mig i morse och han låg kvar i sängen gav han mig den där blicken. Den som ser sådär kärleksfull och samtidigt förvånad ut. Som om han tänkte "Hur hamnade den här underbara kvinnan i mitt sovrum". 
Och jag ville helst bara krypa ner i sängen igen och sjukanmäla mig till jobbet. 

Vi skämtade om det. Att jag skulle ringa till min chef och säga "Tyvärr kan jag inte komma i dag, Kollegan har kedjat fast mig med handbojor". Och sen skulle han skicka ut ett mail till alla på jobbet och fråga om någon sett ett par små nycklar till handbojor. Också skulle årets skvaller varit igång. 

Insomnia part two

Andra natten utan sömn. Jag drack grönt te. Jag var trött. Jag var varken jättemätt eller hungrig. Jag intog inte massa mängder nikotin. Jag varvade ner med att läsa och djupandas en stund.
Det hjälpte inte ett skit.

Det spelar tydligen inte någon roll hur trött min kropp är. Min hjärna vägrar varva ner. Den vägrar förstå att det är helt onödigt att tänka på tusen saker i både framtid och dåtid klockan ett på natten. För klockan ett på natten kan man inte göra mycket åt varken framtid eller dåtid.

Om jag kunde hoppa över bakfyllan hade jag supit mig full varje kväll. För då sover jag i alla fall. Men det funkar ju inte att supa varje kväll så det gör jag inte. I stället önskar jag att det åtminstone skulle finnas en konstant term i mitt liv. Något som var beständigt så att jag hade en lite livräddande flotte i mitt liv. Något som kunde göra mig lugn och trygg.

Men sen tänker jag att det är inte omständigheter som ger trygghet. Det kommer inifrån. Och om det inte gör det hos mig, då har jag så mycket mer att jobba mot än att bara fixa nästa tillfälliga bostad, jobb eller man. När jag kommit så långt i tankarna är det redan svettigt under täcket, kudden extremt obekväm och ögonen vidöppna. Då är det lika bra att ge upp och gå upp och skriva ett blogginlägg i stället för att ligga kvar.

Hösthelvete

Fan. Det är höst. Jag känner mig låg. Det kan bero på att jag är så trött att jag känner mig febrig. Insomnian var värre än på länge i går. Jag la mig vid halv ett. Vid halv tre somnade jag och vaknade efter en mardröm vid tre. Gick upp och åt nötter och drack juice och somnade sen om igen. Drömde fler mardrömmar och vaknade igen.

De närmsta dagarna flyttar jag. Till fyran på Liljeholmen som ska delas med Frun i ett år. Det ska bli skönt med sällskap. Men en till höst som singel känns...mindre kul. Jag har inte varit lyckligt kär sedan 2001. Det känns som jävligt längesen.
Äh, lika bra att dricka en kopp te och gå och lägga sig nu. Godnatt.

Hellre lösgodis än lammkött

Självklart blev det en underbar och fantastisk fest. De flesta av mina älskade vänner var där och många som jag knappt känner också. Jag fick presenter, blommor, vin och champagne. Jag höll tal, minglade, dansade och drack alkohol. Det var fri bar för oss födelsedagsbarn och det kände jag av mot slutet av kvällen.

Det var då jag började prata med nån lång yngling med hästsvans. Han kan ha varit i 20-års åldern. Vad han hette har jag inte lagt på minnet och jag tror inte han kände någon av oss som hade festen. Han och hans kompisar kom dit sent, när vi hade öppnat för allmänheten.

Trots att jag kunde få vad jag ville från baren ville han bjuda på en shot. En whiskeyshot. Sen när shottar man whiskey? Efter shotten hånglade vi lite, jag tror inte ens att han hade skäggstubb. När jag sa att jag tänkte sätta mig i en taxi hem blev han besviken och viskade i mitt öra "Och jag som hade tänkt slicka upp dig i brygga".

Inget fel på hans självförtroende i alla fall. Rent praktiskt var det ju helt fel, jag skulle sova hos mina föräldrar och han bodde fortfarande hemma. Så jag satte mig i taxin med några vänner och åt godis hela vägen hem i stället.

I dag har jag varit ordentligt bakis och ägnat mig åt att omväxlande äta och sova. Nu sitter jag på X2000 och får mms med bilder på Kollegan som befinner sig i Edinburgh några dagar. Han är fin den där Ekorren.

Världens bästa brudar

Nu drar jag till Skåne och går på tidernas bästa 30-års fest för sju fantastiska babes, det vill säga 6 av mina barndomskompisar och jag. 
I kväll åker jag bara hem till mamma, pappa och katten. Förbereder och lägger mig tidigt. 
Men i morgon, då jävlar smäller det. Då blir det drinkar, tal, ballonger, tipsrunda (som jag ska göra i kväll he he) fler drinkar, band, dj:s, fler drinkar, gamla vänner, nya vänner, folk jag inte känner men som är mina vänners vänner. 
Fullkomligt fantastiskt underbart. 

Varken bu eller bä

Jag hade the talk med Recensenten i går. Han började med att göra fel nr 1 när det gäller Lovelyn. Han kom FÖR TIDIGT. Han hade sagt efter nio, och kom kvart i. Jag hade precis kommit ut ur duschen och fick öppna i fleecemorgonrock och blött hår. Var såklart tvungen att berätta att jag hade varit och tränat så han inte trodde att jag piffade mig för hans skull.

Sen pratade vi. Först om allt möjligt, vad som hänt sedan sist, vad vi ska göra den närmsta tiden osv osv osv. Tills han plockade upp en utskrift av mitt tack och adjö-mejl. Han läste det högt för mig och jag kunde inte låta bli att skratta åt mig själv. Och konstatera att svåra saker är bra mycket lättare att skriva i ett mejl. 

Vi pratade om mejlet. Han frågade lite, och jag svarade. Han försökte försvara sig med att den närhet och uppskattning han hade visat mig inte var menat som steg mot att bli ett par. Att det liksom var VÄNSKAPLIGT. Jag förklarade lugnt och sansat att det skulle nog ingen i hela världen ha uppfattat det som. Och att han borde tänka på vilka signaler han sänder ut, speciellt till någon som han vet är intresserad av mer. 

Det lustigaste av allt är att han fortfarande vill att vi ska vara vänner. Jag undrade varför vi skulle vara det. "För du hade fel om att jag inte bryr mig om jag förlorar dig" sa han. Jag sa varken bu eller bä och vi lämnade det där. 
Det var verkligen så jag kände när jag såg honom. Varken ilska, ledsamhet eller glädje. 
Bara JAHAJA. 

Lovelyn i dubbelmacka

Kollegan är på semester i sin lägenhet i Åre (ja, han har en lägenhet där också). Han skickar bilder på fiskar han fångat, vin han dricker och vaniljglass med hjortronsylt som han äter. 
Han är söt och påminner om en ekorre när han ler. Lite för lam tycker jag att han verkar, på så sätt att han låter mig bestämma för mycket och tar för få egna initiativ. Och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här friluftsandet. 
Men så länge vi har bra sex och mysigt ihop fortsätter jag att träffa honom. 

Yogamannen  förvånade mig i förrgår. Jag hade sovit hos honom och vi duschade ihop på morgonen. Mitt hår blev lite blött (vilket jag inte ville) och jag beklagade mig över min förstörda frisyr som endast kunde ha räddats med en hårtork.
På eftermiddagen messade han, "Nu har jag köpt en hårtork till dig som du kan ha hos mig".
Han har något som fortfarande lockar mig, men jag är osäker på vad det är. Trots att vi bara är sovkompisar.
Men så länge det känns bra och vi har mysigt ihop fortsätter jag att träffa honom. 

I kväll blir det the talk med Recensenten. 

Stresstinitus och sömnbrist är lycka

Jag har en enorm 30-års fest att ordna med och inför.
Jag har tre flyttar som ska fixas med (min och två vänners).
Jag blir tillförordnad på allvar nästa vecka och det är mycket som ska planeras inför.
Jag har lika mycket på jobbet som vanligt.
Jag har vänner som ska umgås med.
Jag har män som vill träffas. 
Jag har jobb som ska sökas.
Jag har konserter som ska besökas. 
Jag har a-kassor, försäkringar och räkningar som ska fixas med. 

Hjälp.



Gränsen går vid två män per vecka

Det var en jäkla massa trafik till min mobil igår.

Först ringde Jamaicanen. Han skulle jobba på kvällen och hade jag haft lust så kunde jag säkert gått dit. Men jag var utmattad efter natten med Den Nya Kollegan, och pratade bara lite med honom om inget särskilt alls.

Lite senare messade Yogamannen som är på bröllop i helgen. "...jag längtar efter dig...". Ojdå. Hoppsan. Oj. Var det romantiken på bröllopet som steg honom över huvudet kanske? Eller hmm.

Och efter det, suprise, suprise, messade Recensenten! Just när jag hade avskrivit honom och tänkt att det där snacket som vi skulle ha, aldrig kommer att bli av. Nu blir det av. På torsdag.

Till sist, överraskande igen, messade Lammköttet. På spanska. Han var ute och var full och ville komma hem till mig efter att han rumlat klart. Jag avstyrde det. För nån slags gräns för hur många män jag kan dela säng med på en vecka har jag ändå.

Precis som jag älskar

Den Nya Kollegan kom hem till mig i fredags. Vi satt i min soffa, delade en flaska rött, åt nötter och vindruvor och pratade och pratade och pratade. Tittade varandra djupt i ögonen och log. Tills vi kysstes, började ta av varandras kläder och förflyttade oss till sovrummet. Hett sex, mer prat och vi somnade tätt ihop.

På morgonen låg vi kvar länge och myste, precis som jag älskar att göra. Vi gick upp och åt frukost, drack massa kaffe, lyssnade på P1 och läste tidningen, precis som jag älskar att göra.
Vi duschade ihop, tvålade in varandra, kysstes med vattnet rinnande över oss, precis som jag älskar att göra.
Vi torkade oss, gick nakna och upphetsade in i sovrummet, utforskade varandra, fortfarande med blött hår, precis som jag älskar att göra.
Han la sig på rygg, jag satte mig över och försvann från verkligheten en stund, precis som jag älskar att göra. 

Efteråt gav han Skåne tolv poäng och jag gav Värmland tolv poäng. Underbart eniga, nöjda och avslappnade, precis som jag älskar.

Kemin förvillar

Det är ändå nåt med Yogamannen som gör att jag ohjälpligt dras till honom. Kanske är det nåt fel hos mig. Jag försöker ta reda på vad det är och försöker tänka på alla nackdelar med honom. Och ja, den listan är ju som ni vet rätt lång. 
Men på något sätt känns det bara bra när vi ligger i hans soffa och tittar på "Sex and the city" eller sked i hans säng.
Tills jag har klurat ut det här skyller jag på kemin. Det måste vara nåt med hans doft som får mina hormoner att kicka igång. 

Ta inte semester- må bättre?

Klockan är 19.07. 
Kanske dags att ta mitt svidande underliv med mig hem och byta om till kjol utan trosor under. Har jobbat över två timmar. Eller egentligen jobbat in de två timmarna jag kommit försent de senaste dagarna. Jag måste lära mig att sova. Eller snarare lägga mig i tid. Hur svårt ska det vara liksom?

Har för övrigt noll motivation eller ambition eller energi på jobbet nu för tiden. (kan ju finnas visst samband med sömnbristen) Det har varit så i ett par veckor och det är oroande. Speciellt med tanke på att jag på allvar ska vara vikarie för min chef när hon är på semester i september. Hon var ledig förra veckan och det var en prövning. Helt plötsligt vände sig alla till mig med sina frågor och räknade kallt med att jag hade koll. Det hade jag verkligen inte alltid. 

I kvällsblaskorna läser jag artiklar om hur man ska klara av jobbångesten som man tydligen får när man kommer tillbaka efter semestern. Hur man ska klara av att ställa om från bag in box pimplande och lata dagar i hängmattan. 
Men vi sommarvikarier då? Hur ska vi göra med vår ångest över bristen på semester och den blivande arbetslösheten som väntar? 



Sjukt underliv- sjukt vårdsystem

Hur länge ska man behöva ha en svampinfektion i underlivet utan att få behandling? Minst en vecka i Stockholm. Det är fan inte rimligt. Mitt underliv är nu inte bara surt av infektionen, det är jävligt argt. 

Jag har haft svamp i några dagar. Jag har kört Pevaryl vagiatorer och krämer. Det hjälper inte. Av erfarenhet från typ en miljon tidigare svampinfektioner vet jag att nu behövs det starkare grejer. Det behövs piller.

Dessa piller, Diflucan, kan man bara få på recept i Sverige. Och eftersom det är underlivet som är sjukt måste en gynekolog göra en undersökning. Jag vet ju att jag har svamp och behöver bara det jäkla receptet som en helt vanlig läkare skulle skriva ut. Men det går minsann inte för sig. Upp i gynstolen ska jag.

Men alla gynstolar och gynekologer är upptagna. Jag har ringt runt till vårdcentralen, gynmottagningar, närsjukhus, barnmorskemottagningar hela förmiddagen. "Du kan få en tid den 25 augusti". Jomentack, då har jag inget underliv kvar att undersöka eftersom jag har hunnit klia sönder det tills dess. 

Ska jag verkligen behöva gå till akuten för att få ett recept på medicin för en svampinfektion? Eller flytta till England där de säljer medicinen receptfritt?



Inga tomtar för mig tack

Jag har verkligen dejtat, hånglat och legat runt mycket. Mer än de flesta jag känner. Jag har träffat hur många olika typer som helst, allt från anarkist och vegankillen med dreads till backslickkillen som jobbar som it-konsult. En del har varit håriga lite varstans och många har varit tunnhåriga.

Men jag har faktiskt aldrig dejtat eller hånglat med någon som har skägg. Och då menar jag inte ett sånt där trevligt, välansat skägg. Nä, jag tänker på de där burriga, vildvuxna, lockiga skäggen. Jag har aldrig utbytt saliv med någon med ett tomteskägg.

Jag tänker aldrig göra det heller. För allt jag kan tänka på när jag ser dessa skägg är.....könshår. Det ser ut som könshår. I ansiktet. Det är fel. Fel plats. Det ska inte vara där. Fel, fel, fel.

Han smiskar med ena handen och smeker med den andra

Chattade lite med Yogamannen ikväll. Han undrade vad jag gjort sedan vi skildes åt i lördags vid lunchtid.

"Gick på bio med Frun i lördags, blev lite berusad på vin med en vän i söndags", svarade jag. Och Yogamannen har antingen ett sjätte sinne eller så är jag bara genomskinlig som plastfolie för han undrade om jag hade haft sex med vännen.

Yogamannen har tjatat ihjäl mig om trekanter. Och sagt att eftersom han inte har lust med sex så får han väl acceptera att jag har sex med andra. " Om det skulle vara så att du har sex med någon annan....ja, då får det väl vara så då" sa han. Med tanke på det så svarade jag ärligt, att jag hade haft sex med vännen, Den Nya Kollegan alltså.

Yogamannen frågade först om vi hade använt kondom. Såklart sa jag. Också frågade han om hur det hade varit. Jag svarade lite och frågade sedan om han verkligen tyckte det var okej att höra om det. Han svarade:

"Både och...det är bra att du njuter av livet och har skönt...samtidigt gillar jag dig och vill såklart ha dig för mig själv .. men jag förstår också... att du gör som du gör.. när jag inte knullar dig så ofta"

Då tyckte jag faktiskt lite synd om honom.


Kanske mer än bara kollegor

Jag var på dejt med Den Nya Kollegan igår. Vi började lite försiktigt med serietidningsutställning på Vin och sprithistoriska museet. Jag var sen som vanligt och kom ditt lagom stressad och väldigt svettig. Som tur var kollade han mest på serierna och inte så mycket på mig då. 

Efter drygt en timme på Vin och sprithistoriska museet var vi tvungna att inta alkohol i realtid. Trots att det var söndagseftermiddag delade vi på en flaska rött på Tennstopet. Jag vet inte om det var alkoholen, eller att jag legat sked med Yogamannen i två veckor, som fick mig att tacka ja när Kollegan frågade om jag vill följa med honom hem och kolla på en film. Kolla film. Jomenellerhur. 

Vi fastnade i soffan med en flaska vitt vin och efter ett par glas kysste vi varandra. Vilket ledde till att kläder åkte av och att vi flyttade oss in i sovrummet. Efter några timmar och två omgångar i sänghalmen kom vi på att ingen av oss ätit sen frukost. Över rostade mackor och juice såg vi varandra djupt i ögonen och log mest hela tiden. 

Klockan var mycket och jag stannade över natten. På morgonen blev det espresso, fler rostade mackor och långa djupdykningar i varandras ögon. Nu åker han på semester i två veckor. Men efter det ska vi ses igen. 

Det här kanske kan vara nåt. Han är 29 år och har massa brunt hår med stänk av grått. Han har en fin, central bostadsrätt och två bilar. Han har inga potensproblem. Han har varit singel i snart ett år och verkar inte vara rädd för en relation. Han är fin. Han är min kollega. Och kanske kan han bli mer än så. 



Dunka mig gul och blå då!

Det blev många drinkar igår. Rom, vodka och tequila blandades friskt. Och vi fick skakat våra rumpor. Läs mer på Fruns blogg http://vagavaravillebrad.blogspot.com/.

Vid fyratiden åkte jag hem till Yogamannen. En dusch fick bort den värsta rök, sprit och svettdoften. La mig naken i sängen och tryckte upp rumpan mot hans skrev. "Det är så mysigt att ligga sked med dig" sa han och somnade.

På morgonen duschade vi ihop. Efteråt pratade vi av någon anledning om sångerskan Frida som var med i melodifestivalen med låten "Upp och hoppa". Yogamannen hade inte hört hennes första hit "Dunka mig gul och blå" vilket fick mig att hitta den på youtube och spela den på hög volym.

Jag sjöng med och gick runt lite i mina spetstrosor. Jag var rätt het om jag får säga det själv, och det får jag ju .Men det hjälpte inte ett dugg. Han är verkligen inte sugen på sex. Inte med mig i alla fall. Och jag som till och med gillade att bli dunkad gul och blå.

Noche de sexo

Många män i mobilen i dag. Yogamannen, Copywritern, Den Nya Kollegan och Jamaicanen. Men ändå. Det bästa är ändå att dricka rom och cola och lyssna på reggaeton med Frun innan vi drar till salsa och reggeatonkväll på Fasching.

Vi laddar för resan. Vi är redo. För massa Noche de sexo.

Tur att jag var snygg i dag

Det går framåt med Den Nya Kollegan. Äntligen. Nu har vi gått över till sms-stadiet. I går chattade vi och jag sa att jag skulle hålla utkik efter honom i dag och smyga förbi när han satt på sin plats.

Så vid elva-tiden messade han och undrade om det inte var dags att hämta något vid hans plats. Så med bubbel i magen och bråkiga mungipor går jag bort och hämtar några tidningar. Vi tittar på varandra. Vi ler. Tittar igen. Ler igen. Jag går, vänder mig om och ler ännu en gång samtidigt som jag vickar lite extra på rumpan. 

Intensivt messande följde. Det blir dejt med museum och fika på söndag. 

Ni blev nyfikna i alla fall

Ni blev nyfikna på Bodycontact i alla fall, flera av er har ju varit inne där och kollat. Det här fick jag från en av er.

"Lovelyn. Kan det här vara Yogamannens presentation?

Söker en trevlig eventuellt undergiven kvinna som gillar att ge oralt flertal gånger i veckan regelbundet då jag har stora behov, jag är manlig, välutrustad, lång, vältränad manlig kropp och charmig. Gillar att vara dominant sexuellt. Annars rak och gillar när rätt är rätt och fel är fel. Föredrar kvinnor som är okomplicerade och vardagligt trevliga.

 

Visst kan det vara skönt att vara tvungen att utföra vissa rutiner ibland? ;-)

 

Bild finns, så är du intresserad av att träffa en trevlig man hör av dig."


Det är en hund begraven här

Yogamannen är riktigt nasty. En riktigt, riktigt snuskig typ. Smisket var bara början. Om jag skulle beskriva vad han gillar så blir den här bloggen barnförbjuden. Men han gillar i princip allt snusk som ni kan tänka er. Utom barn och djur och andra riktigt äckliga grejer. Men annars har han nog inte många gränser.

Han har inte bara en profil på Spraydate. Han är multiinternetmannen. Qx och Bodycontact är åtminstone två sidor där han också är aktiv. Han vill gärna sammanföra mig med andra tjejer som han träffar. För en liten trekant.

Ja, jag är inte helt ointresserad. Han är lockande, trekant är kittlande. I dag chattade jag med honom och en annan tjej som han har träffat en gång. Det gick bra. Men det är såklart stor skillnad på att chatta och sexa. Han pressar inte mig, det gör han inte. Men han pratar om det. Och mycket annat snusk.

Och samtidigt. Så tycker han att min tandborste, som jag lämnat i hans badrumsskåp, betyder något mer. Att vi har en samhörighet som betyder mer. Samtidigt vill han bara mysa, i går tackade han nej till sex!!? Han vill  träffa mig nästan varje dag och hör av sig på både mail och mess varje dag. Samtidigt säger han att han tycker om mig. Och i går frågade han mig om jag vill följa med till hans kompis sommarstuga i helgen.

Mycket spännande och mycket förvirrande.

Jag släpper sargen

Okejdå. 
Jag ska sluta att analysera och fundera så mycket över vad han vill och jag vill. 
I stället ska jag bara njuta av att han vill skicka fina sms varje dag, ses mest hela tiden, skeda, sexa, mysa, mata, uppleva, prata. Och uppskatta att jag vill göra detsamma. 
Bra så. 

Vad är haken?

I går på dagen såg jag, Frun, Mary och Yogamannen på Prideparaden. Han höll om mig nästan hela tiden. Pussade på mig. Sen gick vi alla hem till honom och åt take away sushi och efter det bakade han och Frun biscottis. Och han både ville festa med oss (men det fick han inte, nån måtta får det ju vara) och att jag skulle sova hos honom.
Innan vi sa hej då i dag, och jag fortsatte min walk of shame på bussen hem, frågade han om vi kunde ses i morgon kväll. När jag sa att jag hade andra planer putade han med underläppen och såg ut som en ledsen hundvalp.

Jag gillar honom. Han ser bra ut, är spännande och bra i sängen, har välbetalt jobb som han trivs med, har fin, central bostadsrätt, har nära till skratt men kan vara allvarlig. Jag är avslappnad och glad med honom.

Han verkar ju definitivt gilla mig. Han säger att jag är fin och sexig. Han ger mig närhet och uppmärksamhet. Han säger att han tycker om mig och att jag är mer än en sängkamrat.

Men det måste finnas en hake. En mörk och rutten hund begraven någonstans. Det tror jag i och för sig alltid. Men. Yogamannen är 34 år. När han var i 18-årsåldern hade han en relation som varade i ungefär ett år. Sedan dess har han inte haft något förhållande som varat längre än några månader.
Det tycker jag är en hake av ganska stora mått.

The walk of shame

En anledning till att inte ha bortamatch efter en utekväll är att man måste göra The walk of shame dagen efter. The walk of shame är när du måste ta dig hem från ragget. I den lilla festklänningen, höga klackarna, gårdagens smink och ett moln av sunkig doft av parfym, svett och alkohol.
På bussen eller tunnelbanan vet alla att man haft bortamatch och man ber till högre makter att få slippa träffa nån som man känner.

I dag har jag gjort The walk of shame över halva Kungsholmen. Enda förmildrande omständigheten var att jag gick tillsammans med Yogamannen vars säng jag kröp upp i vid halv femtiden i morse. När vi lyckades ta oss ur sängen vid halv ett ville han bjuda på brunch. Men först skulle vi köpa tidning och sedan gå en bit till det bästa brunchstället.

Jag försökte verkligen låtsas som att kort, svart, glansig klänning och guldiga, högklackade skor var helt normal söndagsklädsel. Jag märkte folks blickar och fick verkligen fokusera på att både gå rakt med mina vingliga bakisben och samtidigt tänka "Ja, jag är slampig men jag är stolt över det".

Tills jag kom på att det är jag inte alls. Inte i det här fallet i alla fall. För på en och en halv vecka har jag och Yogamannen träffats 6 gånger. Han är inte ett ragg. Han är mer. Han är någon jag träffar och som vill träffa mig hela tiden. På alla sätt och alla tider.

Och det är absolut ingen skam.

Fylleinlägg

Hepp, hepp, hepp.

Jag, Frun och Mary dricker bubbel. Vi är het, het, heta. Jag har en Yogaman på hold. Han vill ha mig i sin säng i natt och bjuda mig på frukost i morgon. Men först ska jag gå ut och dansa med tjejerna.

Jag är full, ung (jo men ganska i alla fall) och kåt. Nu kör vi.

Va, va, va?

Amen alltså va. Jag fattar ingenting. Var kom det här ifrån? Var kom han ifrån? Hur hände det här? Vad är det här? Jag vet inte. Eller gör jag det? Vem är han? Hur kan det kännas så här? Och varför? 

RSS 2.0