Krasch, boom, bang

Fan fan fan. FAN. 
Det är ju såhär det ska kännas. Jag hade glömt det ett kort tag men nu vet jag igen. 
Det var helt underbart med Söderkillen igår. Jag har inte hittat en enda nackdel med honom.  Han är smart och har två morgontidningar. Han är seriös med sitt jobb och sina studier. Han har en fin och städad lägenhet på Söder. Han är snygg och vältränad. Han kysser bra, är ömsint och gillar att hålla om mig när vi sover. 
Jag känner redan hur jag faller. 


Kommentarer
Postat av: Lena

Okej, nu tar vi det från början. Varför vill han inte ha något förhållande? Och vad menar han egentligen med det? Han vill ju uppenbarligen träffas, bjuda hem, kyssas och hålla om? Är inte det ganska stora delar av ett förhållande?

2007-07-02 @ 11:04:50
Postat av: lovelyn

Lena, jag älskar dig för att du kommenterar allt som jag skriver om.
Angående Söderkilen kan jag bara säga att han måste utredas. Jag har faktiskt inte frågat varför han inte vill ha ett förhållande. Jag nöjde mig bara med det och tänkte att han var ytterligare en som säger "jag vill inte ha ett förhållande just nu" men menar "jag vill inte ha ett förhållande med dig".
Efter våra två första dejter när jag precis flyttat hit hade jag inte tänkt träffa honom mer. Men det gjorde jag och nu sitter jag här och lyssnar på "Love is wicked" med Brick and Lace om och om igen.

2007-07-02 @ 12:30:19
Postat av: S

Jaha....vaddå..ska du än en gång (tål att upprepas att detta är typ 4 killen som du "väntar" på att bli "älskad" av på tre år...) vänta på att omvända en ungkarl?! Hmmm.. hur kul är det- om han inte kommer att bli omvänd? Bäst före datum på sånt? Klarar man (du) av några veckor/månader...och dyker ett ex upp snart i kulissen å gör livet surt för honom (och dig)?! Jag är mkt skeptisk! Dejta dem som vill ha ett förhållande , det är mycket trevligare när bägge faller, än när en bara gör det- brukar bli magplask ( I rest my case, masken o company...)

2007-07-02 @ 13:24:50
Postat av: Lena

Jag har inget liv. Fan.

2007-07-02 @ 13:54:13
Postat av: lovelyn

Det är fan jag som inte har något liv.
S: Jag vet. Jag upprepar: jag vet. Alltför väl. Och jag ser redan magplasket framför mig. Men det är svårt att låta bli att träffa honom när det känns så bra och rätt.
Fast jag vet också att mitt tålamod brukar ta slut, jag väntar definitivt inte för evigt på någon som inte vill ha mig.
Nu är jag glad, sedan kanske jag får gråta och efter det får jag väl återgå till att träffa typer som den tråkige och idrottaren.

2007-07-02 @ 14:44:29
Postat av: Lena

Fast först måste du ju fråga honom varför, och om det fortfarande gäller.

2007-07-02 @ 15:04:08
Postat av: ida

jag tror ju att det blir bra! jag tycker att du ska njuta till max. och tänka på det hela som en härlig resa. som sommarvarm sand mellan tårna, en lat dag framför dig och med en sjukt god mjukglass. njut njut njut. sann passion är en nåd och det är ett brott att låta den gå. puss puss

2007-07-02 @ 15:07:06
Postat av: S

Inte idrottaren inte!!!!!!!!!! (Jag har heller inget liv Lena )
Jag har kommit fram till, inte helt nytt, men för dig säkerligen helt obeprövat koncept vad gäller ragg och flört med det motsatta könet!
Träffa inga fler Spray grabbar,nät chattare,dammråttor. Gå istället till närmaste bibliotek- läs en go´bok ( snegla på alla sexiga läkarstuderande under tiden) och koppla av efter en dag på jobbet.
Slår vad om att inom den närmaste halvtimmen kommer det fram en rik /snygg kille, som e redo för både fru och barn, att söka efter din uppmärksamhet!
Lycka till.
Lovedoctor S
PS- Vaddå fru å barn, tänker du he he.

2007-07-02 @ 15:10:29
Postat av: lovelyn

Amen åh. Hur ska jag kunna veta hur jag ska göra när ni inte kan enas?
S: Biblioteket? Fru? Barn? Det var många ord där som jag inte förstod innebörden av.

2007-07-02 @ 16:51:05
Postat av: Karro

jag känner med dig! och den där jävla bromsen, den är liksom gömd bakom gasen på nåt jävla sätt. Extremt bökig att komma åt helt enkelt. Kan absolut inte råda dig, bara trösta dig med att du inte är ensam om att köra blind, enkelriktat och utan körkort.
Jag gillar det här med att inte ha något liv, känns väldigt 2007 tycker jag.

2007-07-02 @ 23:37:53
Postat av: lovelyn

Karro: Ja, man borde ju ha lärt sig det där med att köra enligt alla konstens trafikregler vid det här laget. Men istället har man blivit en fartdåre som nu när man haft kortet i tio (10!) år måste förnya det.
Funderar på om det är nyttigt eller bara skrämmande.

2007-07-03 @ 00:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0