Outnyttjade lakan

Trösthånglet messade, han ville laga middag till mig ikväll.
Jag svarade, det är nog ingen bra idé.
Han svarade "Fan också. Då har jag bytat lakan i onödan :)"

Kommentarer
Postat av: mrs t

gode tid. jag vet att jag inte borde skriva det här. men jag vill oxå ha ett trösthångel. min man lagar aldrig mat till mig. byta lakan skulle han aldrig få för sig att göra. eller nåja. inte utan jordens fight. han är helt enkelt lat och till er som inte tror att jag talat/diskuterat/förklarat/varit pedagogisk/skitit i att själv fixa biffen och vääääntat/ till er kan jag säga att det har jag gjort på jordens alla olika sätt. jag är så förbannat trött. på att vara ensam i en tvåsamhet. urk. och till dig lovelyn vet jag inte vad jag skall säga. mer än att följ ditt hjärta. frid.

2007-11-21 @ 10:18:26
Postat av: lovelyn

mrs t: Det där är så förbannat trist. Att majoriteten av männen är så jävla slöa/lata/feluppfostrade/ouppmärksamma alltså. Jag hör samma klagomål från de flesta av mina vänner som bor med sina karlar och min X-sambo var likadan.
Och som kvinna kan man inte vinna!
Man kan inte strunta i hemmet för då blir man galen av all skit, otvättad tvätt och odiskad disk
Man vill inte vara som en mamma och tjata, påminna och hålla på för att få karljäveln att hjälpa till.
Man vill inte göra allt själv men gör det ändå och svär hela tiden.
Inte konstigt att man vill trösthångla när man känner sig ensam fast man är två. Och inte fattar männen hur osugen man är på dem när de suger på hushållsarbete.
Själv vill jag bo med sina tjejkompisar resten av livet. Fast den pedantiska Herr Nyvaken ligger ju bra till också. På den punkten i alla fall.

2007-11-21 @ 17:03:12
Postat av: mrs t

åh. det kändes som tröst. tack snälla du. du förstod precis hur jag menade. tack det värmde. kramar.

2007-11-21 @ 18:09:59
Postat av: lovelyn

Synd bara att jag inte har någon mirakellösning för att få det där att funka. Då hade jag kunnat skriva en bok om det och bli rik och missnöjda fruar över hela världen hade blivit gladare.
Massa kramar till dig i alla fall!

2007-11-22 @ 10:39:22
Postat av: A

Ooh, jag som läser Neil Strauss "Spelet" måste rekommendera er att läsa den apropå Trösthånglets sms. Det är mycket lärorikt, den är en guide för hur man raggar kvinnor. Och inte gör det.
Till Mrs T; du är värd en bättre man. Fy fan vad slappt. Min sambo lagar oftast maten o diskar också. Det är snarare jag som är the bad guy hemma. Det finns många killar out there som lagar mat o tar ansvar. Det är ren o skär egoism din man håller på med och fattar han inte det så...

2007-11-22 @ 22:26:09
Postat av: A

... och jag glömde säga att jag är kvinna

2007-11-22 @ 22:27:15
Postat av: lovelyn

Jag har funderat på att läsa "Spelet". Men den verkar så cynisk. Och jag tror inte att jag vill veta hur vissa män raggar. I vissa fall föredrar jag att leva i ovisshet och ha hopp om att män inte är så olika kvinnor.
Varför läser du den som har sambo och allt?

2007-11-23 @ 09:52:11
Postat av: mrs t

åh. shit vad jag är trist. jag läser världens mått. om gausse. i natt när jag vaknade (som vanligt vid två) ägnade jag två timmar åt tyskens bok. vad är det för fel på mig? jag vet inte ens vad jag vill längre.

2007-11-23 @ 13:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0