Gynekologer och gruvarbetare

Jag var som sagt hos gynekologen igår. En konstig upplevelse.

1. De hade mödravårdcentral och vård av missbrukare i samma bygge. Där satt både skyltar som upplyste om var man skulle parkera barnvagnen och som talade om att cafeterian faktiskt var larmad.

2. I väntrummet på mödravårdcentralen satt två gravida par och en farmor som passade två små barn.  De blivande papporna klappade på magarna och pussade på de blivande mammorna. De två små barnen åt kex och farmodern gullade med dem. När det tredje gravida paret kom in kände jag mig som "finn ett fel". Eller finn den oansvariga slampan snarare. Så för att smälta in tar jag upp ett nummer av "Gravid" och börjar läsa. 

3. Gynekologen hade ingen läkarrock på sig och när jag hade klätt av mig sådär sexigt på bara underkroppen och nästan hoppat upp i stolen var hon tvungen att gå ut för att hämta någon specialtops. Sedan la hon en limegrön, liten handduk på gynstolen. Måste de inte ha sånt där prassligt papper på jättestor rulle? Och sen satte hon på sig en pannlampa. Ja, typ en sådan man har när man jobbar i gruva eller kryper i grottor men nu var det min grotta som skulle undersökas. 



Kommentarer
Postat av: Vera

Den där pannlampan har jag också upplevt. Konstigt nog har jag ganska vårt att ta min gynekolog på allvar efter det...

2008-01-15 @ 19:56:08
URL: http://verablond.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0