Två fruar och en flaska rött

Jag och frun träffades igår efter jobbet och hatade män. Eller kanske inte riktigt hatade. Men vi pratade om att klara oss utan män. I alla fall att inte hänga upp resor, familj och livet på dom. Planerna klarnade med hjälp av en flaska rött. 

Vi pratade om att åka runt i Centralamerika i en månad eller så i vinter. Nicaragua, Guatemala, Honduras och avsluta i Mexico. Så tror jag att vi sa. Också pratade vi om att vi skulle bo ihop för alltid, adoptera eller inseminera och bara ha män som älskare. Så slipper vi problemet med att försöka hitta en man som man vill och kan leva med. 

Vilken toppenlösning tyckte vi. Så lyckliga vi skulle vara. Men så kom vi att tänka på att om den ena av oss träffar en man som den vill leva med, så måste den dumpa den andre. Alternativt får den mannen leva med oss båda. Tills den andre också träffar en man. 

Och helt plötsligt var det alternativet precis lika krångligt som att försöka leva med en man. 



Kommentarer
Postat av: cosmic

m visst är det svårt. Jag som är rätt sex-and-the-city-skadad nu följer lätt med i era tankegångar. Väninnor som soulmates, män att ha roligt med! Men det verkar ju inte funka så bra i praktiken som sagt.

2008-07-17 @ 14:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0